Silhouette


Silhouette je kompanija koja bavi proizvodnjom luksuznih i premijum naočara. Sedište kompanije nalazi se u gradu Linzu u Austriji i sve naočare ovog brenda se proizvodne upravo tamo. Ponosni su na svoju jednistvenost na tržištu, postojanost i kvalitet. Proizvodnja je osnovana kao porodična zantaska radionica u kojoj su naočare izrađiveane i skalpane ručnom. Bez obzira na vreme i danas nisu odustali od takvog načina proizvodnje. U prilog kvalitet i jedinstvenosti govori i saradnja sa svetski poznatim ljudima i kompanijama. Tako je ostavrena sardnja sa organizacijom NASA. Najpoznatija imena svih sfera zaljubljenici su u Silhouette. Naočare su rađene čak i za englesku Kraljicu Elizabetu II. Zatim tu su Angela Merkel.

Svi delovi ovih naočara izrađeni su od najkvalitetnijih materijala i omogućavaju maksimalnu udobnost u fleksibilnost. Slogan je upravo, probaj ih, nosi ih, voli ih. I zasta praksa je pokazala da svi zaljubljenici u Silhouette mu ostaju zauvek verni. Pored toga Vaše naočare Vi kreirate. VI možete kombinovati veličinu stakla, boju, oblik, čak i deo koji ide oko stakala kod pojednih modela. Uz konsultacije našeg stručnog tim i optičara koji će ispuniti svaki Vašu želju uživajte bez opterećenja.
Ukoliko ste nekada imali osećaj da su Vam naočare preteške, probajte Silhouette i oduševićete se. Teške su samo 1.8 grama (bez stakala) pa Vas neće opterećivati. Udobne, izrađene od premijum materijala koji su hipoalergeni, sa luksuznom završnom obradom i savršenog dizajna ovo su naočare koje će Vas oduševiti.