Očna kuća Jevtić

O nama


 

Očna kuća Jevtić je firma sa višedecenijskom tradicijom osnovana 1993. godine u Prokuplju. U početku je to bila mala porodična firma, ali spremna da se razvija i napreduje. Za dvadeset pet godina uspeli smo da, zahvaljujući vama, proširimo svoju delatnost.

Danas poslujemo u dva grada (Beograd i Prokuplje), a svaka od poslovnica obuhvata prodajni prostor sa velikim izborom okvira i sunčanih naočara, potpuno i savremeno opremljenu radionicu za izradu naočara i ordinaciju u kojoj možete proveriti svoj vid. Ono na šta smo naviše ponosni je naše iskustvo koje smo preneli jedni drugima s’ kolena na koleno. Sarađujemo sa svim vodećim firmama u zemlji u oblasti optike i oftalmologije. Okrenuti smo pacijentima potpuno i njihovo zadovoljstvo je ono što je najbitnije u našem radu. Kvalitet Vam garantuje naše iskustvo ali i praćenje najnovijih trendova, a mi se trudimo da nam i cene budu najpristupačnije.

Naša preporuka su naši klijenti. Dođite i dozvolite nam da ispunimo sva vaša očekivanja.

Partneri i saradnja


 

Očna kuća Jevtić je u cilju pružanja usliga i proizvoda po što povoljniji cenama i što pristupačnijim uslovima plaćanja otvorena za sve vidove saradnje sa poslovnim partnerima, udruženjima i slično. U skladu sa Vašim potrebama sve uslove možete lično dogovarati, a mi ćemo Vam izaći maksimalno u susret (obezbeđujući najniže cene, odložena plaćanja, izlazak na teren itd.).

Do sada smo uspeli da svojim kupcima obezbedimo mogućnosti da svoje naočare plate čekovima građana na odloženo (broj rata se dogovara u skladu sa visinom iznosa). Pored toga penzioneri svoje naočare mogu platiti preko penzionog čeka jer Očna kuća Jevtić ima ugovor sa Penzionim fondom, pa tako nema odlaska po ikakve papire, dovoljan je samo neki od poslednjih penzionih čekova i ugovor koji potpisujete na licu mesta, a koji mi šaljemo u Fond. Ukoliko Vaša firma ima mogućnost plaćanja preko administrativne zabrane možete nam doneti overenu zabranu i podići svoje naočare. Svoje pogodnosti studenti mogu ostvariti uz neku od studentskih kartica ISIC ili EYCA (dobiće besplatan pregled ili popuste na naočare, sunčane naočare ili sočiva). Sarađujemo i sa firmama koje se bave grupnom kupovinom, pa uvek imamo aktuelne akcije po cenama koje su najčešće najniže na tržištu. Ostvarili smo kontakte i sa nekoliko sindikata, karticom Osiguran popust, kao i sa Senior karticom.

Svi osiguranici sa svojim receptom za naočare bilo da je overen u PIO fondu ili izdat preko Fonda vojnih osiguranika mogu podići svoje besplatne naočare u nekoj od naših radnji ili doplatiti razliku za one koje im se dopadnu.

Ukoliko imate bilo kakava pitanja o pogodnostima slobodno nas kontaktirajte telefonom, a ukoliko umate predlog za saradnju molimo Vas da nam pošaljete ponude na mail.

Optika


 

Optika Očne kuće Jevtić obuhvata prijatan prodajni prostor sa puno svetla kako biste što bolje isprobali svoje naočare. Kod nas možete naći veliki izbor dioptrijskih okvira veoma poznatih brendova iz celog sveta (MaxMara, Police, Vogue, Ray Ban, Dunlop, Cat, Fossil, Gucci, Carrera, Safilo, Jimmy Choo, Boss, Marc jacobs, Pierre Cardin, Esprit, Elle, Pepe Jeans, Silhouette, Guess itd.), ali i manje poznate brendove domaće ili strane proizvodnje (Sani, Max, Kubic, Trend, KK, Song, Tabu, Victory, Venturini, Mint i još mnogo drugih). Izaberite okvir prema svojim potrebama i licu, ali i ceni zahvaljujući našim stalnim akcijama. Naše ljubazno osoblje će Vam pomoći kako biste odabrali baš pravi okvir u skladu sa vašim željama. Bilo da ste savremeni, tradiocionalni, moderni ili klasični, da želite nešto neupadljivo ili su Vam naočare modni detalj u našim radnjama ćete pronaći sve što želite.

Bilo da se odlučite za neki od naših okvira ili rešite da iskoristite svoj kod nas ćete dobiti prave savete u vezi odabira adekvatnih stakala (sočiva) koja su vam potrebna. Možete birati materijal od koga će biti izrađena (mineral tj staklo, plastika, polikarbonat, triveks), zaštitne slojeve (antirefleks HMC, višeslojni antirefleks HSC, zaštita od računara Blue Protect, UV zaštita, BlueCut, PolarGlade, NanoGlade, UltraGlade, BlueGlade, Crizal Preventia, Remuve, itd), možete se opredeliti za neku od foto varijanti (sunshade ili transitions) ili možete odabrati obojenu plastiku kako biste napravili sunčane naočare sa ili bez dioptrije ili zaštitili oko usled određenih stanja ili intervencija zahvaljujući medicinskim filterima.

Vaše naočare mogu biti za daljinu, blizinu, bifokali, progresivi ili multifokali, ili neke od specijalizovanih naočara za vožnju, radni prostor ili slično. Pored toga možete odabrati i proizvođača od poverenja (Esscilor, Ziess, Grossoptic, Pol, OKM, Hoya). Nakon izbora vaše naočare poverene su na izradu optičarima sa višegodišnjim iskustvom koji ih izrađuju na najsavremenijim automatima. Dođite da zajedno pronađemo najoptimalnije rešenje po najpovoljnijoj ceni.

Očna kuća Jevtić je i specijalizovana pordavnica za prodaju sočiva, sredstava za sočiva i veštačkih suza. Sarađujemo sa svim uvoznicima i domaćim proizođačima pa imate najširu paletu izbora (Bausch&Lomb, Ciba Vision ili Alcon, Cooper Vision, Ziess, Optix, itd). Naše cene su najniže na tržištu. Uporedite ih i uverićete se (ukoliko pronađete jeftinije molimo da nam javite kako bismo Vam dali još jeftiniju ponudu!).

U našim radnjama možete kupiti i vaše sunčane naočare i uvek biti u trendu. Veliki izbor polarizovanih i nepolarizovanih naočara po najpovoljnijim cenama. Aktuelne kolekcije brenda Polaroid, ali i naočare visokog kvaliteta manje poznatih brendova. Brendirane sunčane naočare možete poručiti (odnosi se samo na aktuelne kolekcije) ili kupiti neke koje već imamo u prodaji.

Svu našu robu možete plaćati karticama ili kupovati na rate čekovima građana, preko Masterate, preko penzionog čeka ili administrativne zabrane. Kod nas možete podići i naočare preko PIO fonda ili Fonda vojnih osiguranika.

Optika Očne kućeJevtić nudi i uslužnu ugrdanju stakla za sve kolege koji se bave ovim poslom po najpovoljnijim cenama. Sva stakla ugrađuju optičari sa decenijskim iskustvom uz najsavremeniji mašine i postupke. Sve uslove (cena, dostava, proizvođače stakala, itd.) možete dogovoriti u skladu sa Vašim potrebama.

Proverite zašto smo najkvalitetniji i najpovoljniji.

Ordinacija


 

Ordinacije Očne kuće Jevtić omogućiće vam visoko kvalitetne usluge različitih vrsta pregleda. Od osnovne kontrole dioptrije, preko kompletnih pregleda oftalmologa (pregled prednjeg segmenta oka na biomikroskopu odnosno takozvanoj špalt lampi, merenje očnog pritiska aplanacionom metodom ili beskontaktno, kompjutersko određivanje dioptrije i naravno određivanje naočara), pregled za sočiva (određivanje sočiva odnosno fitovanje i obuka za stavljanje, skidanje i održavanje sočiva). Ordinacija u Prokuplju nudi i kompjuterizovano vidno polje uz propratno čitanje od strane oftalmologa. Osim toga kod nas možete pratiti i medikamentozno lečiti glaukom, izvaditi špon, pregledati očno dno na usku ili široku zenicu, proveriti kolorni vid, stereoskopiju, itd.

Zakažite svoj pregled na naše kontakt telefone.